Tähän alkaa tulla uutta tekstiä. Vielä puuttuu välistä juttuja, mutta päivittelen tätä tässä pikkuhiljaa.

TAMMIKUU / 2002

MUUTTOTARKASTUS ja sen hyväksyminen:

Meille ilmoitettiin, koska tahallisesti ei saa viivyttää muuttotarkastuksen hyväksymistä, on se hyväksyttävä, jos asunnossa ei ole ASUMISTA haittaavia vikoja.

eli 18.1.2002 palautimme muuttotarkastus listan, koska lapussa luki etta korjaukset on suoritettu asumista välittömästi haittaavia vikoja painottaen eli ncc ei ollut pystynyt korjaamaan vikoja todellakaan ennen asukkaiden muuttoa.

lappu palautettiin (valokopio löytyy) seuraavan kommentin kanssa:

"Asumista haitttaavat korjattu, mutta kuten tältä sivulla lukee (viittaus lomakkeessa olevaan tekstiin), kaikkia (MUUTTOTARKASTUKSESA HAVAITTUJA) vikoja ja puutteita ei ole vielä korjattu.

JOULUKUU / 2001

Subject: B44
Date: Wed, 19 Dec 2001 13:50:34 +0200
From: @ncc.fi>
To: "'mikko.makela@evitech.fi'" <mikko.makela@evitech.fi>

Terve!

Mittasin parkettinne raot ja ne ylittävät sallitut toleranssit. Korjaamme parkettinne vuositakuutöiden yhteydessä, mutta sovitaan asiasta lähempänä. Saanko teiltä luvan parvekepleksin toimituksen siirtämistä viikolle 2/2002? Kaikki muut työt saatan valmiiksi sovitussa aikataulussa.

LOKAKUU / 2002

Vuositakuu korjaukset ovat käynnissä ja odotamme innolla milloin meillä aloitetaan lattian korjaustyöt, kuten Joulukuussa/2001 luvattiin.

Ne mitä on vielä korjaamatta ovat parveke/terassi kaikkineen, lattia KOKO asunnosta, eteisen ovi jonka alaosan joku kävi jo tuhoamassa sekä eräs vessan kynnyksen vesieristys (JOTA on jo korjailtu ainakin VIISI kertaa) tässä ovat ne viat mitkä tulevat nyt tällä hetkellä mieleen.

HELMIKUU / 2002

Ensimmäinen yhtiökokous ja minun itse tekemät kirjaukset sen kulumisesta TÄÄLLÄ.

Google
 

Jatketaan taas juttua uudella sivulla.

Oletettujen vuositakuu korjausten jäljiltä piti taas tarkastaa ja todeta ongelmat. Täällä on taas talvisia kuvia meidän lasitetulta parvekkeelta.

NCC LAATUA, not